Se incarca...
Magazinul este DESCHIS
Magazinul este INCHIS dar comenzile online pe https://magazin.atacpc.ro sunt mereu disponibile!

Servicii

Acasă / Servicii

Proiectare, realizare si diagnoza retele echipamente IT

servere, calculatoare, dispozitive mobile, imprimante retea, etc.

Venim in ajutorul firmelor mici si mijlocii care nu au un administrator de retea si va oferim servicii complete pentru retele de calculatoare de la proiectare, executie, configurare pana la intretinerea si mentenanta periodica.


Implementare sisteme software

instalare, instruire personal, mentenanta

Nexus Media, împreună cu distribuitorii săi experimentaţi, bazându-se pe cunoştinţele caştigate în mii de implemantări din cele mai diverse domenii de activitate şi în multiple cerinţe particulare, oferă la nivel naţional distribuţie şi suport pentru Nexus ERP şi toate soluţiile integrate.


Diagnoza si depanare echipamente IT

computere, laptopuri, imprimante, servere, etc.

Diagnoza presupune: constatarea (diagnoza) - identificarea componentei defecte; reparatia - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza; testarea - verificarea sistemului in noua configuratie.


Recuperari date

Oferim servicii profesionale de recuperare a datelor de pe toate tipurile de hdd-uri, stick-uri și carduri de memorie.


Instalare si mentenanta servere

Ai un server si nu doresti sa ai grija lui? Noi vom face totul intr-o maniera profesionista si in timp util. Administrare de la distanta, actualizare si upgrade permanente ale programelor si serviciilor. Suport tehnic prin email si telefon