Se incarca...
Magazinul este DESCHIS
Magazinul este INCHIS dar comenzile online pe https://magazin.atacpc.ro sunt mereu disponibile!

Despre noi

Acasă / Despre noi

Povestea noastră

Misiunea principală a companiei o reprezintă satisfacerea cerințelor clienților prin ascultarea dorințelor acestora și oferirea celor mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.
Atac, ca și companie, va continua să plaseze nevoile clienților mai presus de orice altceva. Pe măsură ce creștem lista noastră de clienți, vom menține nivelul calității produselor și serviciilor noastre oferindu-le clienților soluții complete.
2001

Fondat

7135

Proiecte

5347

Clienți

14016

Cafele băute


Symmetrica este producătorul de pavele cu cea mai mare capacitate de producție la nivel național și prima companiei românească din industrie cu propriile linii tehnologice, complet automatizate.
Management Account are ca obiect principal de activitate „Activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal”. Este membră C.E.C.C.A.R. încă de la înfiinţare şi membră a C.C.F.R.
Mai mult decat un simplu magazin de muzica, Fly Music va ofera cea mai variata gama de instrumente muzicale, beneficiind si de consultanta profesionala gratuita pentru a face cea mai avantajoasa alegere.